Edzőtárs

Feszes testet szeretnél?

2017. július 11. 20:12 - ProfiEdző

Mindenki szeretné jól érezni magát a bőrében, de tenni már kevesen tesznek érte. Hoztunk néhány apró dolgot, amivel nagymértékben hozzá tudsz járulni alakod megformálásához. 

sport-specific-training.jpg

Tudod, miért mondják, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése?
Igen, azért is, mert a napindító energiát így érdemes bevinned. De ami miatt tényleg fontos, hogy a napi első étkezés lövi be az éhséghormon- és vércukorszintedet.

Igyekezz minél inkább fehérjében- és zöldségekben dús reggelit rittyenteni magadnakhogy a megfelelő mértékű tápanyagokat is magához tudja venni a szervezet. arnold-blueprint-cut-nutrition-graphics-1.jpg

Hogyha van rajtad súlyfelesleg, akkor a konyhában kell kezdened a ledolgozását!
Merthogy 70%-ban az étkezésed minőségén múlik tested formája.

Minél inkább iktasd ki a cukrot az életedből, és a szénhidrát bevitelt csökkentsd le a legminimálisabbra – hisz tudod, kevesebb kalóriát kell bevinned, mint amennyit a szervezeted a nap során felhasznál.

140617_npfl_vegas_13178_a429d174-c0fe-4a78-a511-1c28c4e55852.jpg„Egy nap edzés nélkül olyan, mint az éjszaka csillagok nélkül.” – Ez egy tök klassz mondás, de a szervezetednek szüksége van a pihenő napokra a regenerálódáshoz!

Amit érdemes az edzés tekintetében szem előtt tartanod, hogy minden izomcsoportot kellőképpen megdolgoztass súlyokkal – különösen a lányok! Hiszen izmot kell építeni hozzá, hogy szép tónusossá alakíthasd tested formáját.

 Lépj ki a komfort zónádból,
ott nem fog történni semmi változás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://edzotars.blog.hu/api/trackback/id/tr2112657025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása